| 1 |
- |
Gıda analizine giriş-Gıda analizlerinin önemi ve yasal düzenlemeler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 2 |
Literatür araştırması |
Analitik verilerin değerlendirilmesi-Çözelti hazırlama ve hesaplamalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 3 |
Literatür araştırması |
Titrasyon asitliği-pH |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 4 |
Literatür araştırması |
Kül tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 5 |
Literatür araştırması |
Nem ve toplam katı madde analizi |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 6 |
Literatür araştırması |
Renk sistemleri |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 7 |
Literatür araştırması |
Refraktometrik yöntemler |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 8 |
Literatür araştırması |
Yağ tayini-Soxhelet |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 9 |
Literatür araştırması |
Tuz tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Süt analizleri |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 12 |
Literatür araştırması |
Şeker tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 13 |
Literatür araştırması |
Protein tayini |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 14 |
Literatür araştırması |
Spektrofotometrik analizler |
Anlatım, Soru-Cevap, uygulama |
| 15 |
Literatür araştırması |
Spektrofotometrik analizler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |