1 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Hijyen ve sanitasyonun önemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Mikroorganizmaların Yıkımlanması |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Su hijyeni |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Personel hijyeni |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
İşletme Hijyeni |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Pest Kontrol |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Temizleme ve temizlik malzemeleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Dezenfeksiyon, Dezenfektanlar |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Temizleme ve Dezenfeksiyon İşlemleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Kalite güvence ve sanitasyon programı |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
HACCP ve ISO 22000 temelleri ve uygulamaları |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
Kaynakların İlgili Bölümleri |
Genel Tekrar |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |