TR EN

HİJYEN VE SANİTASYON DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GDP103 HİJYEN VE SANİTASYON 1 2 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kaynakların İlgili Bölümleri Hijyen ve sanitasyonun önemi Anlatım, Soru-Cevap
2 Kaynakların İlgili Bölümleri Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi Anlatım, Soru-Cevap
3 Kaynakların İlgili Bölümleri Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi Anlatım, Soru-Cevap
4 Kaynakların İlgili Bölümleri Mikroorganizmaların Yıkımlanması Anlatım, Soru-Cevap
5 Kaynakların İlgili Bölümleri Su hijyeni Anlatım, Soru-Cevap
6 Kaynakların İlgili Bölümleri Personel hijyeni Anlatım, Soru-Cevap
7 Kaynakların İlgili Bölümleri İşletme Hijyeni Anlatım, Soru-Cevap
8 - ARA SINAV -
9 Kaynakların İlgili Bölümleri Pest Kontrol Anlatım, Soru-Cevap
10 Kaynakların İlgili Bölümleri Temizleme ve temizlik malzemeleri Anlatım, Soru-Cevap
11 Kaynakların İlgili Bölümleri Dezenfeksiyon, Dezenfektanlar Anlatım, Soru-Cevap
12 Kaynakların İlgili Bölümleri Temizleme ve Dezenfeksiyon İşlemleri Anlatım, Soru-Cevap
13 Kaynakların İlgili Bölümleri Kalite güvence ve sanitasyon programı Anlatım, Soru-Cevap
14 Kaynakların İlgili Bölümleri HACCP ve ISO 22000 temelleri ve uygulamaları Anlatım, Soru-Cevap
15 Kaynakların İlgili Bölümleri Genel Tekrar Anlatım, Soru-Cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -