1 |
- |
Bitkisel yağların temel kimyasal bileşimi |
- |
2 |
- |
Yağ asitlerinin genel yapısı, sınıflandırılması ve önemli doymuş doymamış yağasitlerinin öğrenilmesi |
- |
3 |
- |
Yağların özellikleri ve bozulması |
- |
4 |
- |
Bitkisel Yağların Sınıflandırılması Ticari öneme sahip bitkisel yağlar |
- |
5 |
- |
Yağlı tohumların depolanması Yağekstraksiyonu Ekstraksiyon ön işlemleri Mekanik ekstraksiyon |
- |
6 |
- |
Solvent ekstraksiyonu Kesikli ekstraktörler Sürekli ekstraktörler Yağekstraksiyonunda kullanılan çözücüler |
- |
7 |
- |
Yağ rafinasyonu Rafinasyon işlem basamakları Deguming Nötralizasyon |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
Ağartma Deodorizasyon Vinterizasyon |
- |
10 |
- |
Zeytin yağ üretim teknolojisi |
- |
11 |
- |
Ayçiçek Yağ teknolojisi |
- |
12 |
- |
Yağ hidrojenasyonu Hidrojenasyonun esasları ve teknolojik yönleri |
- |
13 |
- |
Margarin üretim teknolojisi |
- |
14 |
- |
Salata ve kızartma yağları Şhorteningler |
- |
15 |
- |
Yağ Analizleri |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |