1 |
Literatür taraması |
Pastacılığa Giriş ve Temel Bilgiler |
- |
2 |
Literatür taraması |
Hamur Hazırlama Teknikleri |
- |
3 |
Literatür taraması |
Kek ve Pasta Temelleri |
- |
4 |
Literatür taraması |
Kremalar ve Dolgular |
- |
5 |
Literatür taraması |
Süsleme ve Dekorasyon Teknikleri |
- |
6 |
Literatür taraması |
Çikolata ve Şekerleme Teknikleri |
- |
7 |
Literatür taraması |
Kurabiye ve Çörek Yapımı |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Pastacılıkta Kullanılan Yumuşatma ve Katmanlama Teknikleri |
- |
10 |
Literatür taraması |
Profesyonel Pasta ve Kek Tarifleri |
- |
11 |
Literatür taraması |
Bisküvi ve Tatlı Krep Teknikleri |
- |
12 |
Literatür taraması |
Meyveli Tatlılar ve Tartlar |
- |
13 |
Literatür taraması |
Fırınlamasız Pastalar ve Soğuk Tatlılar |
- |
14 |
Literatür taraması |
Şekerleme ve Meyve Bazlı Tatlılar |
- |
15 |
Literatür taraması |
Final Projesi ve Değerlendirme |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |