1 |
- |
Temel pastahane teknikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Talı-tuzlu kurabiye yapımı |
Gösterip yaptırma |
3 |
Literatür araştırması |
Çırpılarak hazırlanan hamurlar |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Tatlı-tuzlu kek yapımı |
Gösterip yaptırma |
5 |
Literatür araştırması |
Sütlü tatlılar |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Ulusal ve uluslararası sütlü tatlı yapımı |
Gösterip yaptırma |
7 |
Literatür araştırması |
Şerbetli tatlılar |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Şerbetli tatlı yapımı |
Gösterip yaptırma |
10 |
Literatür araştırması |
Türk mutfağının genel özellikleri
Pilav yapım teknikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Pilav Yapımı |
Gösterip yaptırma |
12 |
Literatür araştırması |
Salata ve meze yapımı |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Salata ve meze yapımı |
Gösterip yaptırma |
14 |
Literatür araştırması |
Türk mutfağına özgü kebap, et ve sakatat yemeği yapımı |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
Literatür araştırması |
Kebap, et ve sakatat yemeği |
Gösterip yaptırma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |