1 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Besin Hazırlama ve Pişirme İlkeleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Besin İşleme Süreçlerinde Besin Ögesi Kayıpları, Ödevlerin Verilmesi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
3 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Yiyecek Üretim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Servis Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Gıda Artık ve Atık Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
6 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Maliyet Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
7 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Besin Hijyeni ve Besin Güvenliği |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
10 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Personel ve Mutfak Hijyeni, Ödevlerin Toplanması ve Değerlendirilmesi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
11 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
HACCP Sistemi ve İlkeleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
12 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
ISO 22000 ve FSSC 22000 Standartları |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Toplu Beslenme Yapan Kuruluşlarda Kullanılan Diğer Kalite Yönetim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
14 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemlerinin Uygulanması |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
15 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |