| 1 | Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma | Besin Hazırlama ve Pişirme İlkeleri | Anlatım | 
                            
                                | 2 | Literatür Tarama | Besin İşleme Süreçlerinde Besin Ögesi Kayıpları, Ödevlerin Verilmesi | Anlatım, Tartışma | 
                            
                                | 3 | Web Tabanlı Araştırma | Yiyecek Üretim Sistemleri | Anlatım, Örnek Olay | 
                            
                                | 4 | Literatür Tarama | Servis Yönetimi | Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap | 
                            
                                | 5 | Literatür Tarama | Gıda Artık ve Atık Yönetimi | Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap | 
                            
                                | 6 | Literatür Tarama, Bireysel Araştırma | Maliyet Yönetimi | Anlatım, Örnek Olay | 
                            
                                | 7 | Bireysel Araştırma | Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği | Anlatım, Örnek Olay, Tartışma | 
                            
                                | 8 | Bireysel Araştırma | Besin Hijyeni ve Besin Güvenliği | Anlatım | 
                            
                                | 9 | Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma | Personel ve Mutfak Hijyeni, Ödevlerin Toplanması ve Değerlendirilmesi | Anlatım, Tartışma | 
                            
                                | 10 | - | ARA SINAV | - | 
                            
                                | 11 | Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma | HACCP Sistemi ve İlkeleri | Anlatım, Tartışma, Örnek Olay | 
                            
                                | 12 | Web Tabanlı Araştırma | ISO 22000 ve FSSC 22000 Standartları | Anlatım | 
                            
                                | 13 | Literatür Tarama, Bireysel Araştırma | Toplu Beslenme Yapan Kuruluşlarda Kullanılan Diğer Kalite Yönetim Sistemleri | Anlatım, Tartışma | 
                            
                                | 14 | Literatür Tarama, Bireysel Araştırma | Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemlerinin Uygulanması | Anlatım, Örnek Olay | 
                            
                                | 15 | Bireysel Araştırma | Besin Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar | Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap | 
                            
                                | 16 | - | FİNAL | - | 
                            
                                | 17 | - | FİNAL | - |