TR EN

BESLENME İLKELERİ VE UYGULAMALARI I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY145 BESLENME İLKELERİ VE UYGULAMALARI I 1 6 4 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Besin ve Beslenme Anlatım, Tartışma
2 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Beslenme ve Sağlık Anlatım, Tartışma
3 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Ölçüm Teknikleri Anlatım, Tartışma
4 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Pişirme Teknikleri Anlatım, Tartışma
5 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Karbonhidratlar Anlatım, Tartışma
6 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Karbonhidratlar Uygulama
7 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Tahıllar Anlatım, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Proteinler Anlatım, Tartışma
10 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Proteinler Anlatım, Tartışma
11 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Yumurtalar Uygulama
12 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Et-Tavuk-Balık Uygulama
13 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Süt ve Süt Ürünleri Uygulama
14 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Kurubaklagiller Uygulama
15 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Kurubaklagiller Anlatım, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -