| 1 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Sağlık: Sağlık, Beslenme, Yeterli ve Dengeli Beslenme, Beslenme Rehberleri, Nüfus Araştırmaları, Beslenme/ Besin/ Besin Öğesi, Özel Durumlarda Beslenme |
Anlatım, Tartışma |
| 2 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Makro-Mikro Besin Öğeleri: Besin Grupları, Menü Planlama İlkeleri, 4 Yapraklı Yonca/ Besin Piramitleri/ Sağlıklı Tabak Modelleri, Uygulama: Laboratuvar Kuralları |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 3 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Sürdürülebilirlik: Sürdürülebilir Beslenme, Atık Yönetimi, Uygulama: Pişirme Yöntemleri |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 4 |
Literatür Tarama, Web-Tabanlı Araştırma |
Karbonhidratlar: Monosakkaritler-Disakkkaritler, Genel özellikler, Sınıflama, Kimyasal özellikler, Görevleri Uygulama: Ölçüm Yöntemleri İle İlgili Uygulamalar ve Raporlandırılması |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 5 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Karbonhidratlar: Polisakkaritler, Genel özellikler, Sınıflama, Kimyasal Özellikler, Görevleri |
Anlatım |
| 6 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Karbonhidratlar: Emilim, Sindirim, Glisemik İndeks/Yük, Gereksinim, Kaynakları |
Anlatım |
| 7 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Tahıllar: Yapısı, Çeşitleri, Gluten Kompleksi, Besin endüstrisinde. Kullanımı, Kimyasal Reaksiyonlar, Tahıllar Uygulama: Tahıllar İle İlgili Uygulamalar ve Raporlandırılması |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 8 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Proteinler: Genel özellikler, Sınıflama, Kimyasal özellikler, Görevleri, Elzem a.a |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 9 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Proteinler: Emilim, Sindirim, Gereksinim, Kaynakları, Uygulama: Kalite Değerlendirmesi (NPU) |
Anlatım, Bireysel Çalışma, Örnek Olay |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Yumurta: Yapısı, Besin ögeleri, Besin endüstrisinde kullanımı, kimyasal reaksiyonlar, Satın alma, Depolama, Pişirme, Uygulama: Yumurta İle İlgili Uygulamalar ve Raporlandırılması |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 12 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Et-Tavuk-Balık: Yapısı, Besin ögeleri, Besin endüstrisinde kullanımı, kimyasal reaksiyonlar, Satın alma, Depolama, Pişirme, Uygulama: Et-Tavuk-Balık İle İlgili Uygulamalar ve Raporlandırılması, Uygulama Sınavı |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 13 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Süt: Yapısı, Besin ögeleri, Besin endüstrisinde kullanımı, kimyasal reaksiyonlar, Satın alma, Depolama, Pişirme, Uygulama: Süt ve süt Ürünleri İle İlgili Uygulamalar ve Raporlandırılması |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 14 |
Literatür Tarama, Grup Araştırması |
Kurubaklagil: Yapısı, Besin ögeleri, Besin endüstrisinde kullanımı, kimyasal reaksiyonlar, Satın alma, Depolama, Pişirme, Uygulama: Kurubaklagil İle İlgili Uygulamalar ve Raporlandırılması |
Anlatım, Tartışma, Uygulama |
| 15 |
Literatür Tarama, Web-Tabanlı Araştırma |
Alternatif Protein Kaynakları, Raporların Değerlendirilmesi |
Anlatım |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |