1 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besin kimyası ve analizleri II dersine giriş |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
2 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Enzimlerin yapısı, sınıflandırılması ve gıda endüstrisinde kullanım alanları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
3 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Et ve et ürünlerinin özellikleri ve fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
4 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Yumurta kimyası |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
5 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Süt ve süt ürünlerinin özellikleri ve fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
6 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Tahıl ve kuru baklagillerin özellikleri ve fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
7 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besinlerde bulunan doğal renk ve tat maddeleri |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besin katkı maddeleri; gıda boyaları, koruyucu maddeler vb. |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
10 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Besinlerde bulunan toksik öğeler |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
11 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Fonksiyonel besinler; prebiyotikler ve probiyotikler |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
12 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Fonksiyonel besinler; fitokimyasal içeren besinler |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
13 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Genetiği değiştirilmiş gıdalar |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
14 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Çay, kahve, kakao ve çikolatanın özellikleri ve fonksiyonları |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
15 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma |
Genel tekrar |
Anlatım, Tartışma, Laboratuvar, Grup Çalışması, Web tabanlı öğrenme |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |