1 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Dersin Tanıtımı: Dünya Mutfak Kültürleri Temel kavramların tanımlanması ve açıklanması |
Kavram haritası yapma, sorular ve cevaplar, anlatma |
2 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Kavramsal Çerçeve Ulusların Mutfak Kültürleri ve Boyutları |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
3 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Kavramsal Çerçeve Ulusların Mutfak Kültürleri ve Boyutları |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
4 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Avrupalı Gastronomi Asyalı Gastronomi |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
5 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Türkiye'de Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
6 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
İspanya'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
7 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Fransa'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Britanya'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
10 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Almanya'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
11 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Italya'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
12 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Rusya'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
13 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Amerika'da Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
14 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Çin'de, Japonya'da ve Kore'de Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
15 |
Ön Hazırlık, Literatür İncelemesi |
Orta Doğuda Yemek Kültürü |
Anlatma yöntemi, Sorular ve Cevaplar, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |