TR EN

SICAK VE SOĞUK TATLILAR DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY428 SICAK VE SOĞUK TATLILAR 5 4 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Pastanelerde iş akışı Uygulama
2 - Özel gün pastaları Uygulama
3 - Çikolatanın tatlı ve pastalarda kullanımı Uygulama
4 - Dolgu çikolata yapımı Uygulama
5 - Taret-tartolet ve paylar Uygulama
6 - Macaron yapımı Uygulama
7 - Hamur tatlıları Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 - Şerbetli tatlılar Uygulama
10 - Baklavalar Uygulama
11 - Yeni tatlı çeşitleri tasarlama Uygulama
12 - Sütlü tatlılar Uygulama
13 - Şekerlemeler Uygulama
14 - Tatlı dekorlar, süslemeleri Uygulama
15 - Dünya mutfaklarından tatlılar Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -