1 |
Kitap okuma |
Tahıl çeşitleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
2 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Un üretimi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Unlu mamüller hakkında genel bilgiler |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
5 |
Kitap okuma |
Unlu mamül üretiminin temel aşamaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
6 |
Literatür taraması |
Muhtelif unlu mamüllerin üretimi |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
7 |
Literatür taraması |
Unlu mamüllerin muhafazası |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Sıcak ve soğuk tatlılar |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
Tatlı türleri ve hazırlanmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Tatlı süsleme ve dekorasyonu |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tatlıların sunumu |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolata yapımı |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolatalı ürünlere şekil verme |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |