TR EN

BAKERY PRODUCTS DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS322 BAKERY PRODUCTS 5 4 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Tahıl çeşitleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
2 Öğrenci ödev hazırlama Un üretimi Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
3 Kitap okuma Unlu mamüller hakkında genel bilgiler Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
4 Öğrenci ödev hazırlama Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
5 Kitap okuma Unlu mamül üretiminin temel aşamaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
6 Literatür taraması Muhtelif unlu mamüllerin üretimi Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
7 Literatür taraması Unlu mamüllerin muhafazası Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Sıcak ve soğuk tatlılar Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
10 Kitap okuma Tatlı türleri ve hazırlanmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
11 Kitap okuma Tatlı süsleme ve dekorasyonu Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
12 Öğrenci ödev hazırlama Tatlıların sunumu Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
13 Öğrenci ödev hazırlama Çikolata yapımı Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
14 Öğrenci ödev hazırlama Çikolatalı ürünlere şekil verme Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
15 Kitap okuma Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -