1 |
Kitap okuma |
Orta seviye sunum ve tabaklama becerileri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
2 |
Kitap okuma |
Küreleme teknikleri, uygulamaları ve işlemeleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Jelleme teknikleri, uygulamaları ve işlemeleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tozlama teknikleri, uygulamaları ve işlemleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
5 |
Kitap okuma |
Emülsüfikasyon teknikleri ve uygulamaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
6 |
Literatür taraması |
2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
7 |
Literatür taraması |
2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Gastronomi proje sunum ve çalışmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
İleri seviye sunum ve tabaklama becerileri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Ürün geliştirme ve standardizasyon - serbest uygulama/a'la carte uygulama |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Ürün geliştirme ve standardizasyon - serbest uygulama/a'la carte uygulama |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Gastronomi dönem bitirme proje sunum ve çalışmaları |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |