TR EN

ALACARTE APPLICATIONS DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS427 ALACARTE APPLICATIONS 7 4 2 8

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Orta seviye sunum ve tabaklama becerileri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
2 Kitap okuma Küreleme teknikleri, uygulamaları ve işlemeleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
3 Kitap okuma Jelleme teknikleri, uygulamaları ve işlemeleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
4 Öğrenci ödev hazırlama Tozlama teknikleri, uygulamaları ve işlemleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
5 Kitap okuma Emülsüfikasyon teknikleri ve uygulamaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
6 Literatür taraması 2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
7 Literatür taraması 2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Gastronomi proje sunum ve çalışmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
10 Kitap okuma İleri seviye sunum ve tabaklama becerileri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
11 Kitap okuma Ürün geliştirme ve standardizasyon - serbest uygulama/a'la carte uygulama Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
12 Öğrenci ödev hazırlama Ürün geliştirme ve standardizasyon - serbest uygulama/a'la carte uygulama Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
13 Öğrenci ödev hazırlama 2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
14 Öğrenci ödev hazırlama 2 çeşit yemek planlama, servis ve sunum teknikleri çalışmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
15 Kitap okuma Gastronomi dönem bitirme proje sunum ve çalışmaları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -