Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
GMS324 | MESLEK ETİĞİ | 5 | 3 | 3 | 5 |
KAYNAKLAR |
---|
Naagarazan, R.S. 2006. Professional ethics and human values. New Age International Publisher |
Dobrin, A. 2002. Ethics for everyone. Wiley |
Sökmen, A., Tarakçıoğlu, S. 2016. Mesleki Etik. Seçkin yayıncılık, 208s. |
Arslan, M. 2006. İş ve Meslek ahlakı. Siyasal Kitabevi, 272s. |
MEGEP.2006. Meslek Etiği. Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara |
Doğdubay, M., Karan, İ. 2015. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Etik Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi. Journal of Tourisim and Gastronomy Studies, 3 (4):24-32. |