TR EN

GIDA İŞLEME İLKELERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GKP108 GIDA İŞLEME İLKELERİ 2 3 3 4

KAYNAKLAR

Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer. 2022. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Nobel Akademik Yayıncılık
İlbilge Saldamlı, Engin Saldamlı. 2004. 2. baskı, savaş kitap evi, Ankara
Yavuz Yüksel. 2017. Gıda makine ve ekipmanları
Cemeroğlu, B. S. (2017). Gıda mühendisliğinde temel işlemler. AC Yayınevi.
R.P.Sing and D.R.Heldman. Introduction of Food Engineering, 2001, Academic Press, UK
Gürses, Ö. L., 1986. Gıda İşleme Mühendisliği- II, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Ankara