Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
GKP108 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | 2 | 3 | 3 | 4 |
KAYNAKLAR |
---|
Pınar Şanlıbaba, Yalçın Güçer. 2022. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Nobel Akademik Yayıncılık |
İlbilge Saldamlı, Engin Saldamlı. 2004. 2. baskı, savaş kitap evi, Ankara |
Yavuz Yüksel. 2017. Gıda makine ve ekipmanları |
Cemeroğlu, B. S. (2017). Gıda mühendisliğinde temel işlemler. AC Yayınevi. |
R.P.Sing and D.R.Heldman. Introduction of Food Engineering, 2001, Academic Press, UK |
Gürses, Ö. L., 1986. Gıda İşleme Mühendisliği- II, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Ankara |