TR EN

GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GDP153 GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI 1 3 3 4

KAYNAKLAR

Demirci, M., & Alparslan, M. (1994). Gıda kimyası. Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi.
Keskin, H. (1975). Gıda kimyası. İstanbul Üniv Yay, (1980), 1046.
Saldamlı, İ. (2007). Gıda kimyası. Hacettepe Üniversitesi Yayınları.
Finley, J. W., Hurst, W. J., & Lee, C. Y. (2018). Principles of food chemistry. Springer.
Damodaran, S., & Parkin, K. L. (2017). Fennema’s food chemistry. CRC press.