TR EN

NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY207E NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY I 3 3 3 4

KAYNAKLAR

Harvey, R., & Champe, P. C. (2011). Lippincott's illustrated reviews: Biochemistry (5th ed.). Lippincott Williams & Wilkins.
Pandey, P., & Sanjeevi, S. (Eds.). (2019). Biochemistry in nutrition. Retrieved from https://search.proquest.com
Konukoğlu, D. (2017). Temel ve klinik biyokimya: Sağlık hizmetleri fakültesi ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulları için. Nobel Tıp Kitabevi.
Aksoy, M. (2020). Beslenme biyokimyası (6. baskı). Nobel Tip Kitabevleri.
Brody, T. (1998). Nutritional biochemistry (2nd ed.). Academic Press, https://doi.org/10.1016/8978-0-12-134836-6.X5000-8
Gürdöl, F. (2014). Mum ışığında yemek: Beslenmenin blyokimyası (1. baskı). Nobel Tip Kitabevleri.