TR EN

BESLENME EPİDEMİYOLOJİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY348 BESLENME EPİDEMİYOLOJİSİ 6 2 2 4

KAYNAKLAR

Baysal, A., Aksoy, M., Bozkurt, N., Keçecioğlu, S., & Besler, T. (2018). Diyet el kitabı. Hatiboğlu Yayınevi.
Bonita, R., Beaglehole, R., & Kjellström, T. (2006). Basic epidemiology (2nd ed.). World Health Organization.
Gibson, R. S. (2005). Principles of nutritional assessment. Oxford University Press.
Preedy, V. R., Watson, R. R., & Martin, C. R. (Eds.). (2010). Handbook of behavior, food, and nutrition [Electronic book]. Springer.
Raymond, J. L., & Morrow, K. (2023). Krause and Mahan’s food & the nutrition care process (16th ed.). Elsevier.