TR EN

MESLEKİ UYGULAMA II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GDP302 MESLEKİ UYGULAMA II 4 8 4 5

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Gıda analiz tekniklerini uygular.
Gıdaların işlenmesi ve muhafazası sırasında oluşan arzu edilmeyen maddeleri analiz eder.
Gıda analiz sonuçlarını yorumlar.
Gıda analizlerinde kullanılan yeni teknikleri uygular.
Gıda analizleri için uygun metot seçer.
.Proseste karşılaşılan sorunlara yönelik çözümler geliştirir
Gıdaların yapılarındaki önemli bileşenleri tanır ve analiz eder.