| Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
|---|---|---|---|---|---|
| GDP302 | MESLEKİ UYGULAMA II | 4 | 8 | 4 | 5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
|---|
| Gıda analiz tekniklerini uygular. |
| Gıdaların işlenmesi ve muhafazası sırasında oluşan arzu edilmeyen maddeleri analiz eder. |
| Gıda analiz sonuçlarını yorumlar. |
| Gıda analizlerinde kullanılan yeni teknikleri uygular. |
| Gıda analizleri için uygun metot seçer. |
| .Proseste karşılaşılan sorunlara yönelik çözümler geliştirir |
| Gıdaların yapılarındaki önemli bileşenleri tanır ve analiz eder. |