MUTFAK TEKNOLOJİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
| Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
| GSY328 |
MUTFAK TEKNOLOJİSİ |
5 |
3 |
3 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
| Mutfak kısımlarını ve mutfak-restoran ilişkisini bilirler. |
| Mutfak kıyafet ve ekipmanlarının kullanımını gözlemlerler. |
| Yemek fabrika mutfaklarında sanitasyonun sağlanması için fikirler üretirler. |
| Mutfakta uyulması gereken kuralları tartışırlar. |