CREATIVITY AND INNOVATION IN CULINARY DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GAS424 |
CREATIVITY AND INNOVATION IN CULINARY |
8 |
3 |
3 |
8 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Mutfak endüstrisinde yeni gıda trendlerini takip ederek yenilikçi teknikleri seçer. |
Yeni gıda trendlerine göre mutfakta farklı içerikler ile yeni ürünler geliştirir. |
Farklı ve kişiye özel menüler üretir. |
Kazandığı bilgi ve becerileri kullanarak yeni iş geliştirme planları organize eder. |