TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ |
5 |
2 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
33 |
34,38 |
GENEL BESLENME |
5 |
3 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
3 |
33 |
34,38 |
BESİN HİJYENİ |
4 |
3 |
3 |
4 |
5 |
5 |
4 |
0 |
28 |
29,17 |
GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP |
4 |
4 |
3 |
3 |
2 |
4 |
4 |
5 |
29 |
30,21 |
EGZERSİZ VE BESLENME |
5 |
2 |
4 |
4 |
5 |
5 |
1 |
1 |
27 |
28,13 |
BESLENME VE NUTRİGENETİK |
5 |
1 |
5 |
0 |
5 |
2 |
0 |
1 |
19 |
19,79 |
BESİNLER İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER VE GIDA MEVZUATI |
4 |
0 |
3 |
3 |
1 |
2 |
2 |
1 |
16 |
16,67 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
3 |
4 |
4 |
30 |
31,25 |
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR VE SAĞLIK ETKİLERİ |
5 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
4 |
32 |
33,33 |
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER |
4 |
4 |
3 |
1 |
2 |
2 |
3 |
3 |
22 |
22,92 |
SPORDA PERFORMANS GENETİĞİ |
5 |
0 |
2 |
1 |
4 |
4 |
1 |
2 |
19 |
19,79 |
TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI |
4 |
4 |
5 |
3 |
4 |
3 |
1 |
4 |
28 |
29,17 |
SİNDİRİM SİSTEMİ HASTALIKLARINDA BESLENME |
4 |
4 |
3 |
1 |
4 |
3 |
3 |
5 |
27 |
28,13 |
HALK SAĞLIĞI |
5 |
4 |
3 |
3 |
4 |
3 |
4 |
5 |
31 |
32,29 |
SPORDA SAĞLIKLI BESLENME VE KİLO KONTROLÜ |
5 |
3 |
3 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
32 |
33,33 |
HASTALIKLAR VE EGZERSİZ |
4 |
4 |
3 |
2 |
4 |
4 |
3 |
4 |
28 |
29,17 |
TOPLAM |
72 |
46 |
55 |
44 |
63 |
57 |
47 |
50 |
434 |
452,08 |