TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ |
5 |
2 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
33 |
22 |
GENEL BESLENME |
5 |
3 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
3 |
33 |
22 |
BESİN HİJYENİ |
4 |
3 |
3 |
4 |
5 |
5 |
4 |
0 |
28 |
18,67 |
GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP |
4 |
4 |
3 |
3 |
2 |
4 |
4 |
5 |
29 |
19,33 |
EGZERSİZ VE BESLENME |
5 |
2 |
4 |
4 |
5 |
5 |
1 |
1 |
27 |
18 |
BESLENME VE NUTRİGENETİK |
5 |
1 |
5 |
0 |
5 |
2 |
0 |
1 |
19 |
12,67 |
BESİNLER İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER VE GIDA MEVZUATI |
4 |
0 |
3 |
3 |
1 |
2 |
2 |
1 |
16 |
10,67 |
GENEL MİKROBİYOLOJİ |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
3 |
4 |
4 |
30 |
20 |
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR VE SAĞLIK ETKİLERİ |
5 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
4 |
32 |
21,33 |
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER |
4 |
4 |
3 |
1 |
2 |
2 |
3 |
3 |
22 |
14,67 |
SPORDA PERFORMANS GENETİĞİ |
5 |
0 |
2 |
1 |
4 |
4 |
1 |
2 |
19 |
12,67 |
İMMÜN SİSTEM VE İMMUNONÜTRİSYON |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI |
4 |
4 |
5 |
3 |
4 |
3 |
1 |
4 |
28 |
18,67 |
İLERİ BESLENME BİYOKİMYASI |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ENTERAL VE PARENTERAL BESLENME |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BESİN DESTEKLERİ VE SAĞLIĞA ETKİSİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
BİYOİSTATİSTİK |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
MENÜ PLANLAMA |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
SPORDA SAĞLIKLI BESLENME VE KİLO KONTROLÜ |
5 |
3 |
3 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
32 |
21,33 |
İLERİ BESLENME |
5 |
3 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
3 |
33 |
22 |
BESLENMEDE GIDA İŞLEME YÖNTEMLERİ |
4 |
3 |
2 |
2 |
4 |
3 |
3 |
4 |
25 |
16,67 |
SİNDİRİM SİSTEMİ HASTALIKLARINDA BESLENME |
4 |
4 |
3 |
1 |
4 |
3 |
3 |
5 |
27 |
18 |
HALK SAĞLIĞI |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
34 |
22,67 |
GIDA FELSEFESİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
HASTALIKLAR VE EGZERSİZ |
4 |
4 |
3 |
2 |
4 |
4 |
3 |
4 |
28 |
18,67 |
TOPLAM |
81 |
52 |
62 |
51 |
72 |
66 |
54 |
57 |
495 |
330 |