TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 T %
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DÖNEM PROJESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DÖNEM PROJESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 T %
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ 5 2 4 5 5 4 4 4 33 34,38
GENEL BESLENME 5 3 4 4 5 5 4 3 33 34,38
BESİN HİJYENİ 4 3 3 4 5 5 4 0 28 29,17
GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP 4 4 3 3 2 4 4 5 29 30,21
EGZERSİZ VE BESLENME 5 2 4 4 5 5 1 1 27 28,13
BESLENME VE NUTRİGENETİK 5 1 5 0 5 2 0 1 19 19,79
BESİNLER İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER VE GIDA MEVZUATI 4 0 3 3 1 2 2 1 16 16,67
GENEL MİKROBİYOLOJİ 4 4 4 3 4 3 4 4 30 31,25
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR VE SAĞLIK ETKİLERİ 5 4 3 3 4 4 5 4 32 33,33
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER 4 4 3 1 2 2 3 3 22 22,92
SPORDA PERFORMANS GENETİĞİ 5 0 2 1 4 4 1 2 19 19,79
TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI 4 4 5 3 4 3 1 4 28 29,17
SİNDİRİM SİSTEMİ HASTALIKLARINDA BESLENME 4 4 3 1 4 3 3 5 27 28,13
HALK SAĞLIĞI 5 4 3 3 4 3 4 5 31 32,29
SPORDA SAĞLIKLI BESLENME VE KİLO KONTROLÜ 5 3 3 4 5 4 4 4 32 33,33
HASTALIKLAR VE EGZERSİZ 4 4 3 2 4 4 3 4 28 29,17
TOPLAM 72 46 55 44 63 57 47 50 434 452,08