TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 T %
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TEZ-I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TEZE GİRİŞ VE SEMİNER 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DÖNEM PROJESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TEZ-II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 T %
TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ 5 2 4 5 5 4 4 4 33 21,15
GENEL BESLENME 5 3 4 4 5 5 4 3 33 21,15
BESİN HİJYENİ 4 3 3 4 5 5 4 0 28 17,95
GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP 4 4 3 3 2 4 4 5 29 18,59
EGZERSİZ VE BESLENME 5 2 4 4 5 5 1 1 27 17,31
BESLENME VE NUTRİGENETİK 5 1 5 0 5 2 0 1 19 12,18
BESİNLER İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER VE GIDA MEVZUATI 4 0 3 3 1 2 2 1 16 10,26
GENEL MİKROBİYOLOJİ 4 4 4 3 4 3 4 4 30 19,23
GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR VE SAĞLIK ETKİLERİ 5 4 3 3 4 4 5 4 32 20,51
DOĞAL KATKILAR VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER 4 4 3 1 2 2 3 3 22 14,1
SPORDA PERFORMANS GENETİĞİ 5 0 2 1 4 4 1 2 19 12,18
İMMÜN SİSTEM VE İMMUNONÜTRİSYON 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI 4 4 5 3 4 3 1 4 28 17,95
İLERİ BESLENME BİYOKİMYASI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ENTERAL VE PARENTERAL BESLENME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BESİN DESTEKLERİ VE SAĞLIĞA ETKİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BİYOİSTATİSTİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MENÜ PLANLAMA 5 4 4 4 4 4 4 5 34 21,79
SPORDA SAĞLIKLI BESLENME VE KİLO KONTROLÜ 5 3 3 4 5 4 4 4 32 20,51
İLERİ BESLENME 5 3 4 4 5 5 4 3 33 21,15
BESLENMEDE GIDA İŞLEME YÖNTEMLERİ 4 3 2 2 4 3 3 4 25 16,03
SİNDİRİM SİSTEMİ HASTALIKLARINDA BESLENME 4 4 3 1 4 3 3 5 27 17,31
ANNE ÇOCUK BESLENMESİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HALK SAĞLIĞI 5 4 4 4 4 4 4 5 34 21,79
GIDA FELSEFESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HASTALIKLAR VE EGZERSİZ 4 4 3 2 4 4 3 4 28 17,95
TOPLAM 86 56 66 55 76 70 58 62 529 339,1