TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 0 4 5 4 4 5 4 4 4 4 4 4 5 5 4 4 117 130
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ 4 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 3 4 4 5 4 5 5 132 146,67
MENÜ PLANLAMA 5 5 5 5 3 3 3 5 5 5 1 4 5 4 4 5 3 5 5 5 5 3 3 5 0 3 0 5 5 114 126,67
GASTRONOMİYE GİRİŞ 5 5 4 5 4 3 3 4 4 4 3 1 5 4 4 4 4 5 5 4 1 0 0 5 5 5 5 5 5 111 123,33
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I 5 4 2 3 2 2 2 2 3 5 5 4 4 2 3 3 5 4 4 0 2 0 0 4 5 1 1 2 3 82 91,11
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 5 5 4 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 3 3 130 144,44
PASTANE ÜRÜNLERİ 4 4 4 4 5 4 4 3 5 5 5 4 4 4 4 5 3 4 4 5 5 5 5 2 5 5 4 5 5 125 138,89
SOĞUK MUTFAK 4 4 5 5 5 4 3 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 4 3 5 3 4 0 2 121 134,44
TÜRK MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
MESLEKİ UYGULAMALAR I 5 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 5 4 4 122 135,56
MESLEKİ UYGULAMALAR II 5 4 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 0 4 4 4 5 4 4 4 4 5 0 4 4 4 5 4 114 126,67
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 1 1 0 0 2 1 2 2 1 1 0 1 2 2 1 2 2 3 2 1 1 2 1 1 2 2 2 1 39 43,33
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 4 0 0 0 0 0 0 3 0 0 8 8,89
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
HİJYEN VE SANİTASYON 4 5 3 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 1 2 5 5 5 3 5 5 126 140
YAZ STAJI 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 1 4 4 4 4 3 0 4 2 4 1 1 4 5 4 2 3 3 106 117,78
TÜRK DİLİ I 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 1 1 1 1 1 1 1 1 32 35,56
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 3 3 3 0 0 0 3 3 3 2 0 0 0 0 0 0 26 28,89
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 2 3 2 0 5 0 0 0 0 0 0 16 17,78
YABANCI DİL II (İNG.) 1 1 2 1 2 2 3 2 2 2 3 2 3 3 2 2 2 3 3 4 3 3 4 3 1 3 3 2 3 70 77,78
TOPLAM 77 77 72 76 74 72 70 75 79 81 74 58 82 71 82 79 74 74 82 84 80 50 54 69 74 75 70 71 73 2129 2365,56
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
ALMANCA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
ALMANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 137 48,93
GASTRONOMİ TURİZMİ 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 46,43
GASTRONOMİ VE MEDYA 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
ZİYAFET MUTFAĞI 4 5 4 4 4 4 4 4 4 5 5 4 4 5 5 4 4 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 129 46,07
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 5 5 5 5 133 47,5
MUTFAK AKIMLARI 5 5 5 5 4 5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 134 47,86
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 5 5 5 5 4 5 5 5 5 3 3 1 5 5 5 5 4 4 4 5 5 0 0 4 4 4 4 4 4 117 41,79
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
SOSLAR VE ÇORBALAR 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
İÇECEKLER 5 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 139 49,64
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 5 4 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 4 4 1 1 4 5 5 5 4 5 125 44,64
SOKAK LEZZETLERİ 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 5 5 4 5 4 4 4 4 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 133 47,5
VEJETARYEN MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 2 3 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 127 45,36
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 3 1 2 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 123 43,93
YÖRESEL TATLILAR 5 5 5 5 4 4 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 137 48,93
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 5 15 5,36
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 3 2 7 2,5
GİRİŞİMCİNİN FİNANSMAN KAYNAKLARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 4 1 3 5 4 5 4 2 2 0 0 5 5 5 4 0 0 106 37,86
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 138 49,29
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GENEL EKONOMİ 1 0 0 0 0 5 5 5 4 1 1 0 0 1 1 1 2 1 0 0 2 1 1 0 0 1 0 0 0 33 11,79
GİRİŞİMCİLİK 1 0 1 1 1 5 5 5 5 0 0 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 1 1 5 5 5 4 4 4 99 35,36
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 3,57
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 10 3,57
PROFESYONEL BECERİLER VE KARİYER GELİŞTİRME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 5 5 0 0 0 5 0 0 0 4 5 5 5 0 0 0 4 0 2 5 5 5 55 19,64
İTALYANCA I 5 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 133 47,5
İTALYANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
YAPAY ZEKA HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
UYGULAMALI TİCARET HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MARKA VE PATENT HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÇİKOLATA SANATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 132 47,14
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 0 0 5 0 4 19 6,79
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 2 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 6 2,14
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
İLK YARDIM 0 3 4 2 5 3 2 4 3 4 2 3 4 4 4 5 4 4 4 4 3 4 2 3 4 2 4 3 2 95 33,93
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 0 0 5 0 5 20 7,14
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 0 5 15 5,36
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 5 1,79
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 5 0 5 0 0 5 0 5 0 0 0 25 8,93
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 5 0 0 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 70 25
MESLEKİ İNGİLİZCE 5 4 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 129 46,07
TOPLAM 126 126 126 125 124 132 131 140 134 124 121 90 137 126 129 132 133 146 147 153 136 68 86 164 136 154 154 141 155 3796 1355,71