TR EN

YAZ STAJI II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GMS481 YAZ STAJI II 7 0 0 2

AMAÇ VE İÇERİK

Amaç: Bu dersin amacı, yiyecek ve içecek sektöründe öğrencinin uzmanlaşmak istediği alanı seçip dönem içi derslerde öğrendiklerini tecrübe etmesidir.
İçerik: Öğrenciler, gerçek iş yaşamı ile ilgili deneyimlerini yaz ayları boyunca, otel, restoran, tatil köyü, kulüp, tema parkı, hava yolu yiyeceği üreten kurumlarda, kurumsal yiyecek üretimi yapan firmalarda veya bir kruvaziyer gemisinde, akademisyenlerinin ve staj koordinatörünün denetimleri altında tamamlamaktadırlar.