1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
ASP155 | MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
ASP157 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
ASP159 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ I | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
ATA101 | PRINCIPLES OF ATATURK AND THE HISTORY OF TURKISH REVOLUTION I | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
TRD101 | TURKISH LANGUAGE I | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL101 | FOREIGN LANGUAGE I (ENG.) | - | English | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 17 | 30 |
1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ASP152 | EKMEK YAPIM TEKNİĞİ | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
ASP156 | MENÜ PLANLAMA | - | Turkish | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
ASP160 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ II | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 |
ATA102 | PRINCIPLES OF ATATURK AND THE HISTORY OF TURKISH REVOLUTION II | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GDP154 | BESLENME İLKELERİ | - | Turkish | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
TRD102 | TURKISH LANGUAGE II | - | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL102 | FOREIGN LANGUAGE II (ENG.) | - | English | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 17 | 30 |
2. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
ASP251 | PASTANE ÜRÜNLERİ | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |||||||||
ASP253 | TÜRK MUTFAĞI | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
ASP301 | MESLEKİ UYGULAMALAR I | - | Turkish | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 | |||||||||
MYO299 | YAZ STAJI | - | Turkish | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | |||||||||
- |
NON PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 14 | 30 |
2. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
ASP252 | SOĞUK MUTFAK | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
ASP254 | DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI | - | Turkish | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
ASP302 | MESLEKİ UYGULAMALAR II | - | Turkish | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 | |||||||||
- |
NON PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAMME ELECTIVE |
- | Turkish | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 14 | 30 |
Toplam Kredi : 62 , Toplam AKTS : 120 |
---|