1 |
- |
Ders planı, işleyişi, öğrenci sorumlulukları aktarılır.
Gastronominin temel kuramlarına giriş yapılır. |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Kitap Okuma |
Lezzet fizyolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür Araştırması |
Kültürel lezzet algılarını etkileyen faktörler |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Güncel Sektör Araştırması |
Çağdaş mutfak akımları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Kitap Okuma |
Yiyecek-İçecek işletmelerine genel bakış |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Kitap Okuma |
Mutfak planlamaları ve bölümleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Kitap Okuma |
Mutfak planlamaları ve iş organizasyonları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma |
Mutfak planlamaları ve iş güvenliği |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap Okuma |
Mutfak ekipman ve aletleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Makale Okuma |
Gıda satın alma ve depolama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Araştırma |
Teknik şartname ve tarif okuma/yazma |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Kitap Okuma |
Mutfak içi gıda hijyeni ve yönetimi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Kitap Okuma |
Mutfak hesaplamaları – mutfak içi ölçü cihazları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Araştırma |
Gastronomi ve Sosyal Medya |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |