| 1 |
- |
Ders planı, işleyişi, öğrenci sorumlulukları aktarılır.
Gastronominin temel kuramlarına giriş yapılır. |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
| 2 |
Kitap Okuma |
Lezzet fizyolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 3 |
Literatür Araştırması |
Kültürel lezzet algılarını etkileyen faktörler |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
| 4 |
Güncel Sektör Araştırması |
Çağdaş mutfak akımları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
| 5 |
Kitap Okuma |
Yiyecek-İçecek işletmelerine genel bakış |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 6 |
Kitap Okuma |
Mutfak planlamaları ve bölümleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 7 |
Kitap Okuma |
Mutfak planlamaları ve iş organizasyonları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 8 |
Kitap Okuma |
Mutfak planlamaları ve iş güvenliği |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 9 |
Kitap Okuma |
Mutfak ekipman ve aletleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Makale Okuma |
Gıda satın alma ve depolama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 12 |
Araştırma |
Teknik şartname ve tarif okuma/yazma |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
| 13 |
Kitap Okuma |
Mutfak içi gıda hijyeni ve yönetimi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 14 |
Kitap Okuma |
Mutfak hesaplamaları – mutfak içi ölçü cihazları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 15 |
Araştırma |
Gastronomi ve Sosyal Medya |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |