TR EN

DÜNYA MUTFAĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GMS314 DÜNYA MUTFAĞI 6 6 3 8

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Fransız Mutfağı, Fransız Mutfağı Uygulaması Uygulama
2 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
3 Kitap okuma İtalyan Mutfağı, İtalyan Mutfağı Uygulaması Uygulama
4 Öğrenci ödev hazırlama Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
5 Kitap okuma İspanyol Mutfağı, İspanyol Mutfağı Uygulaması Uygulama
6 Literatür taraması Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
7 Literatür taraması Meksika Mutfağı, Meksika Mutfağı Uygulaması Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
10 Kitap okuma İngiliz ve Balkan Mutfakları, İngiliz ve Balkan Mutfakları Uygulaması Uygulama
11 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
12 Öğrenci ödev hazırlama Orta ve Kuzey Amerika Mutfakları, Orta ve Kuzey Amerika Mutfakları Uygulaması Uygulama
13 Öğrenci ödev hazırlama Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
14 Öğrenci ödev hazırlama Güney Amerika Mutfağı, Güney Amerika Mutfağı Uygulaması Uygulama
15 Kitap okuma Reçete örnekleri, Reçete Uygulaması Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -