TEMEL İŞLEMLER II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
| Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
| GDP156 |
TEMEL İŞLEMLER II |
2 |
2 |
2 |
6 |
HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI |
| Hafta |
Ön Hazırlık |
Konular |
Yöntem |
| 1 |
- |
Gıdalarda meydana gelen bozulmalar ve muhafaza tekniklerine giriş |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 2 |
Literatür araştırması |
Soğukta Muhafaza |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 3 |
Literatür araştırması |
Dondurma |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 4 |
Literatür araştırması |
Isıl İşlemler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 5 |
Literatür araştırması |
Isıl İşlemler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 6 |
Literatür araştırması |
Kurutma |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 7 |
Literatür araştırması |
Kurutma |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 8 |
Literatür araştırması |
Koruyucu Maddeler ile Muhafaza |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 9 |
Literatür araştırması |
Fermentasyon |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Ambalajlar |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 12 |
Literatür araştırması |
Modifiye atmosfer ambalajlama |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 13 |
Literatür araştırması |
Yenilebilir ve Akıllı Ambalajlama |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 14 |
Literatür araştırması |
Yeni Yöntemler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 15 |
Literatür araştırması |
Yeni Yöntemler |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |