| 1 |
- |
Gıda güvenliği |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 2 |
Literatür araştırması |
Gıda güvenliği |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 3 |
Literatür araştırması |
ÜRETİM SIRASINDA TEHLİKELERİN KONTROL ALTINA ALINABİLECEĞİ UYGULAMALAR |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 4 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda bulunan kontaminantlar-Mikrobiyal |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 5 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda bulunan kontaminantlar-Kimyasal |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 6 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda bulunan kontaminantlar-Fiziksel |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 7 |
Literatür araştırması |
Gıda kontrolü ve mevzuatına giriş |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 8 |
Literatür araştırması |
GIDA KONTROL ÖRGÜTLERİ VE GIDA GÜVENLİĞİNDEKİ ROLLERİ |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 9 |
Literatür araştırması |
Gıda mevzuatı-ön gereksinim programları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Gıda mevzuatı-ön gereksinim programları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 12 |
Literatür araştırması |
Gıda kalite yönetim sistemleri-ISO |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 13 |
Literatür araştırması |
ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 14 |
Literatür araştırması |
ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 15 |
Literatür araştırması |
ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |