TR EN

GENERAL INFLIGHT CATERING SERVICE PROCEDURES DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
SKE132 GENERAL INFLIGHT CATERING SERVICE PROCEDURES 2 4 3 4

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Bölüm Okuma İkram Tarihçesi ve Önemi,İkram Hizmetlerinin Yolculara Etkileri Sunum,anlatım,soru-cevap
2 Bölüm Okuma Yolcu Psikolojisine Göre Yolcularla İletişim Sunum,anlatım,soru-cevap
3 Bölüm Okuma Uçuş içi içecekler Sunum,anlatım,soru-cevap
4 Bölüm Okuma İkramın Uçuştaki önemi Sunum,anlatım,soru-cevap
5 Bölüm Okuma Catering Planlamasında Başlıca Faktörler Sunum,anlatım,soru-cevap
6 Bölüm Okuma Uçak tiplerine göre yemek servisi Sunum,anlatım,soru-cevap
7 Bölüm Okuma Uçuş saatlerine göre yemek servisi Sunum,anlatım,soru-cevap
8 - ARA SINAV -
9 Bölüm Okuma Galley tanımı,Galley hazırlıkları Sunum,anlatım,soru-cevap
10 Bölüm Okuma Galley Çeşitleri, Galley Ekipmanları ve Kontrolü Sunum,anlatım,soru-cevap
11 Bölüm Okuma Catering firmalarının uçağa yükledikleri malzemeler. Sunum,anlatım,soru-cevap
12 Bölüm Okuma Standart Yemek Servis Çeşitleri, Yolcu Kalitesine Göre Servis Çeşitleri Sunum,anlatım,soru-cevap
13 Bölüm Okuma Ekonomi Sınıfı Hizmet ve Business Class Hizmet Sunum,anlatım,soru-cevap
14 Bölüm Okuma Yemek ısıtma prosedürleri Sunum,anlatım,soru-cevap
15 Bölüm Okuma Uçakta servis edilen içecekler Sunum,anlatım,soru-cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -