1 |
Bölüm Okuma |
İkram Tarihçesi ve Önemi,İkram Hizmetlerinin Yolculara Etkileri |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
2 |
Bölüm Okuma |
Yolcu Psikolojisine Göre Yolcularla İletişim |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
3 |
Bölüm Okuma |
Uçuş içi içecekler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
4 |
Bölüm Okuma |
İkramın Uçuştaki önemi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
5 |
Bölüm Okuma |
Catering Planlamasında Başlıca Faktörler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
6 |
Bölüm Okuma |
Uçak tiplerine göre yemek servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
7 |
Bölüm Okuma |
Uçuş saatlerine göre yemek servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Bölüm Okuma |
Galley tanımı,Galley hazırlıkları |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
10 |
Bölüm Okuma |
Galley Çeşitleri, Galley Ekipmanları ve Kontrolü |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
11 |
Bölüm Okuma |
Catering firmalarının uçağa yükledikleri malzemeler. |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
12 |
Bölüm Okuma |
Standart Yemek Servis Çeşitleri, Yolcu Kalitesine Göre Servis Çeşitleri |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
13 |
Bölüm Okuma |
Ekonomi Sınıfı Hizmet ve Business Class Hizmet |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
14 |
Bölüm Okuma |
Yemek ısıtma prosedürleri |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
15 |
Bölüm Okuma |
Uçakta servis edilen içecekler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |