| 1 |
- |
Ders tanıtımı ve tarihsel süreç |
Anlatım, soru cevap |
| 2 |
Literatür araştırması |
Tarih öncesi beslenme ve Anadolu mutfağının kökenleri |
Anlatım, soru cevap |
| 3 |
Literatür araştırması |
Mezopotamya, Antik Yunan, Mısır ve Uzak Doğu mutfakları |
Anlatım, soru cevap |
| 4 |
Literatür araştırması |
Orta Çağ Avrupa mutfağı ve Fransız mutfağının özellikleri |
Anlatım, soru cevap |
| 5 |
Literatür araştırması |
Amerika’nın keşfi, yeni gıdalar ve Endüstri Devrimi |
Anlatım, soru cevap |
| 6 |
Literatür araştırması |
Selçuklu mutfağı |
Anlatım, soru cevap |
| 7 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı I |
Anlatım, soru cevap |
| 8 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı I |
Anlatım, soru cevap |
| 9 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı II |
Anlatım, soru cevap |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Cumhuriyet dönemi ve modern Türk mutfağı |
Anlatım, soru cevap |
| 12 |
Literatür araştırması |
Bölgesel Türk mutfakları |
Anlatım, soru cevap |
| 13 |
Literatür araştırması |
Füzyon ve moleküler mutfak akımları |
Anlatım, soru cevap |
| 14 |
Literatür araştırması |
Fast food, slow food ve sürdürülebilir gastronomi |
Anlatım, soru cevap |
| 15 |
Literatür araştırması |
Yemek kültürü, kimlik ve genel değerlendirme |
Anlatım, soru cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |