| 1 |
Literatür Taraması |
Menü ve Menü Planlama Kavramları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 2 |
Literatür Taraması |
Menü Sınıflandırılması ve Menü Çeşitleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 3 |
Literatür Taraması |
Menü Planlama Süreci ve Geliştirmenin Amaçları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 4 |
Literatür Taraması |
Klasik Menü ve Modern Menü |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 5 |
Literatür Taraması |
Menü ile ilgili Biçimsel Çalışmalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 6 |
Literatür Taraması |
Menü Fiyatlandırma |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 7 |
Literatür Taraması |
Menülerde Doğruluk |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 8 |
Literatür Taraması |
Maliyet Kavramı, Maliyet Belirleme Unsurları, Menüde Tedarik Yöntemleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 9 |
Literatür Taraması |
İşletme Tiplerine Göre Menü Planlaması |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür Taraması |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Süreci |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 12 |
Literatür Taraması |
Maliyet ve Satışların Analizi |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 13 |
Literatür Taraması |
Menü Analiz Yöntemleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 14 |
Literatür Taraması |
Menü Tutundurma |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 15 |
Literatür Taraması |
Menü Pazarlama Stratejileri ve Kurulumları |
Anlatım, Soru-Cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |