1 |
- |
Ders tanıtımı ve tarihsel süreç |
Anlatım, soru cevap |
2 |
Literatür araştırması |
İnsanın tarih öncesi dönemlerde beslenmesi ve Anadolu mutfağının kökenleri |
Anlatım, soru cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Mezopotamya, Antik Yunan, Mısır ve Uzak Doğu mutfakları |
Anlatım, soru cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Orta Çağ Avrupa mutfağı ve Fransız mutfağının özellikleri |
Anlatım, soru cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Endüstri Devrimi’nin mutfaklar üzerindeki etkisi ve gastronomideki yeni akımlar |
Anlatım, soru cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Amerika'nın keşfi ve yeni gıdalar |
Anlatım, soru cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Selçuklu mutfağı |
Anlatım, soru cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı I |
Anlatım, soru cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı II |
Anlatım, soru cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Türk mutfağı I |
Anlatım, soru cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Türk mutfağı II |
Anlatım, soru cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Füzyon mutfağı |
Anlatım, soru cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Moleküler mutfak akımı |
Anlatım, soru cevap |
15 |
Literatür araştırması |
Fast food ve slow food |
Anlatım, soru cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |