TR EN

MENÜ PLANLAMA DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
ASP156 MENÜ PLANLAMA 2 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür Taraması Menü ve Menü Planlama Kavramları Anlatım, Soru-Cevap
2 Literatür Taraması Menü Sınıflandırılması ve Menü Çeşitleri Anlatım, Soru-Cevap
3 Literatür Taraması Menü Planlama Süreci ve Geliştirmenin Amaçları Anlatım, Soru-Cevap
4 Literatür Taraması Klasik Menü ve Modern Menü Anlatım, Soru-Cevap
5 Literatür Taraması Menü ile ilgili Biçimsel Çalışmalar Anlatım, Soru-Cevap
6 Literatür Taraması Menü Fiyatlandırma Anlatım, Soru-Cevap
7 Literatür Taraması Menülerde Doğruluk Anlatım, Soru-Cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür Taraması Maliyet Kavramı, Maliyet Belirleme Unsurları, Menüde Tedarik Yöntemleri Anlatım, Soru-Cevap
10 Literatür Taraması İşletme Tiplerine Göre Menü Planlaması Anlatım, Soru-Cevap
11 Literatür Taraması Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Süreci Anlatım, Soru-Cevap
12 Literatür Taraması Maliyet ve Satışların Analizi Anlatım, Soru-Cevap
13 Literatür Taraması Menü Analiz Yöntemleri Anlatım, Soru-Cevap
14 Literatür Taraması Menü Tutundurma Anlatım, Soru-Cevap
15 Literatür Taraması Menü Pazarlama Stratejileri ve Kurulumları Anlatım, Soru-Cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -