TR EN

SOĞUK MUTFAK DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
ASP252 SOĞUK MUTFAK 4 4 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür Taraması Soğuk mutfak nedir? Uygulama, Anlatım
2 Literatür Taraması Soğuk mutfakta iş akışı Uygulama, Anlatım
3 Literatür Taraması Soğuk mutfak ürünleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
4 Literatür Taraması Soğuk mutfakta kullanılan malzemeler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
5 Literatür Taraması Soğuk mutfakta sunumlar, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
6 Literatür Taraması Ordövrler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
7 Literatür Taraması Kanepeler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Literatür Taraması Salatalar, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
10 Literatür Taraması Soğuk soslar, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
11 Literatür Taraması Zeytinyağlılar, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
12 Literatür Taraması Şarküteri ürünleri, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
13 Literatür Taraması Peynir tabağı, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
14 Literatür Taraması Mezeler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
15 Literatür Taraması Süslemeler, mutfak uygulama Uygulama, Anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -