1 |
- |
Yiyecek-içecek hizmet sektör tanımı |
Anlatım |
2 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek hizmet sektörü ve yiyecek içecek işletmelerinde yönetim fonksiyonları |
Anlatım |
3 |
Literatür araştırması |
Ziyafet mutfağında yönetsel beceriler |
Anlatım |
4 |
Literatür araştırması |
Coffee break menüsü |
Gösterip yaptırma |
5 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek işletmelerinde fiyatlama |
Anlatım |
6 |
Literatür araştırması |
Koktely menüsü |
Gösterip yaptırma |
7 |
Literatür araştırması |
Ziyafetin anlamı kapsamı, Menü planlaması, Menü çeşitleri |
Anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde fiyatlama, Ziyafetlerde Ön hazırlık, Ziyafetlerde servis akış ve düzeninin belirlenmesi |
Anlatım |
10 |
Literatür araştırması |
Büfe ve toplantı organizasyonu |
Anlatım |
11 |
Literatür araştırması |
Büfe menüsü |
Gösterip yaptırma |
12 |
Literatür araştırması |
Ziyafet organizasyonlarının pazarlanması, tutundurma faaliyetleri |
Anlatım |
13 |
Literatür araştırması |
Düğün menüsü |
Gösterip yaptırma |
14 |
Literatür araştırması |
Ziyafetlerde bütçeleme |
Anlatım |
15 |
Literatür araştırması |
Ziyafet türüne uygun menü tasarlama |
Gösterip yaptırma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |