ZİYAFET MUTFAĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
ASP212 |
ZİYAFET MUTFAĞI |
3 |
3 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Otel ve Catering işletmeleri açısından ziyafet organizasyonunu tanımlar.(describe)(2) |
Otel ve Catering işletmeleri açısından ziyafet mutfağı ile ilgili kavramları tanımlar.(describe)(2) |
Otel ve catering işletmeleri açısından ziyafet türlerini yorumlar.(interpret)(4) |
Ziyafet türlerine uygun menü çeşitlerini uygular.(apply)(3) |
Ziyafet türlerine uygun menü türleri tasarlar.(design)(6) |