TR EN

ZİYAFET MUTFAĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
ASP212 ZİYAFET MUTFAĞI 3 3 2 5

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Otel ve Catering işletmeleri açısından ziyafet organizasyonunu tanımlar.(describe)(2)
Otel ve Catering işletmeleri açısından ziyafet mutfağı ile ilgili kavramları tanımlar.(describe)(2)
Otel ve catering işletmeleri açısından ziyafet türlerini yorumlar.(interpret)(4)
Ziyafet türlerine uygun menü çeşitlerini uygular.(apply)(3)
Ziyafet türlerine uygun menü türleri tasarlar.(design)(6)