TR EN

FOOD-RELATED LEGISLATION DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY445E FOOD-RELATED LEGISLATION 7 2 2 2

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Web taraması, Bireysel araştırma Besin Kontrolü ve Gıda Mevzuatı Giriş Anlatım, Tartışma
2 Web taraması, Bireysel araştırma Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu (5996) Anlatım, Tartışma,
3 Web taraması, Bireysel araştırma Gıda Hijyeni Yönetmeliği Anlatım, Tartışma,
4 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Anlatım, Tartışma,
5 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Yumurta Tebliği Anlatım, Tartışma,
6 Web taraması, Bireysel araştırma Gıda Işınlama Yönetmeliği Anlatım, Tartışma,
7 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Anlatım, Tartışma,
8 - ARA SINAV -
9 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et karışımları ve Et Ürünleri Tebliği Anlatım, Tartışma,
10 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi İçme Sütleri Tebliği Anlatım, Tartışma,
11 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği Anlatım, Tartışma,
12 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği Anlatım, Tartışma,
13 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği Anlatım, Tartışma,
14 Web taraması, Bireysel araştırma Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği Anlatım, Tartışma,
15 Web taraması, Bireysel araştırma Besinlerin Üretimi, İşlenmesi ve Depolama Aşamalarındaki Yasal Düzenlemeler Anlatım, Tartışma,
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -