TR EN

DENİZ ÜRÜNLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY329 DENİZ ÜRÜNLERİ 5 4 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Deniz ürünlerinin tanımı Uygulama
2 - Deniz ürünlerinin sınıflandırılması Uygulama
3 - Deniz ürünü çeşitleri Uygulama
4 - Deniz ürünlerinin özellikleri Uygulama
5 - Kalite kriterleri Uygulama
6 - Deniz ürünlerinin temini Uygulama
7 - Deniz ürünlerinin korunumu Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 - Ders tekrarı Uygulama
10 - Deniz ürünlerini işlenmesi Uygulama
11 - Doğru pişirme teknikleri Uygulama
12 - Deniz ürünlerinin sunumları Uygulama
13 - Deniz ürünlerinin servisleri Uygulama
14 - Mezeler Uygulama
15 - Ders tekrarı Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -