| 1 |
Literatür İnceleme, Okuma |
GIDA TRENDLERİ VE GLOBAL LEZZETLER |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 2 |
Literatür İnceleme, Okuma |
GIDA İNANÇLARI VE RİTÜELLERİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 3 |
Literatür İnceleme, Okuma |
BÖLGESEL LEZZET ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 4 |
Literatür İnceleme, Okuma |
ANADOLU YEMEK TARİHİ 1 |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 5 |
Literatür İnceleme, Okuma |
ANADOLU YEMEK TARİHİ 2 |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 6 |
Literatür İnceleme, Okuma |
YEMEK DİZAYNI VE RENK BİLİMİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 7 |
Literatür İnceleme, Okuma |
SUNUM TEKNİKLERİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 8 |
Literatür İnceleme, Okuma |
GIDA TEMİNİ VE YÖNETİMİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 9 |
Literatür İnceleme, Okuma |
ARTİZANAL EKMEK İŞLEMECİLİĞİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür İnceleme, Okuma |
BOTANİK VE ATA TOHUMLARI İŞLEMECİLİĞİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 12 |
Literatür İnceleme, Okuma |
FERMENTE ÜRÜN YAPIMLARI |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 13 |
Literatür İnceleme, Okuma |
İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 14 |
Literatür İnceleme, Okuma |
PROJE TESLİM VE SUNUM |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 15 |
Literatür İnceleme, Okuma |
PROEJETESLİM VE SUNUM |
Soru-Cevap, Tartışma |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |