1 |
Kitap okuma |
Sebze, meyve,baklagil ve bileşenleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Kitap okuma |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Sebze ve meyve bileşenlerinin mutfaktaki kullanım alanları |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tahıl ürünleri ve bileşenleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Kitap okuma |
Kanatlı kümes ve av hayvanlarının yapısı ve diğer özellikleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Literatür taraması |
Deniz mahsulleri yapısı ve diğer özellikleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Literatür taraması |
Kabuklu deniz mahsullerinin yapısı ve diğer özellikleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Ders tekrarı |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
Temel pişirme teknikleri (Boiling, Poche, Braising, Blaching) |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Temel pişirme teknikleri (Frying ,Confit, Souted) |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel pişirme teknikleri (Roti, Cuit Au Four, Frit) |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel pişirme teknikleri (Gratine, Glaze, Rosto) |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel pişirme teknikleri (Sousvide - Dehidratasyon) |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Temel hamurların yapısı özellikleri ve işlenmesi |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |