TR EN

GASTRONOMIC APPLICATIONS II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS226 GASTRONOMIC APPLICATIONS II 4 6 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Boiling pişirme Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
2 Kitap okuma Grilling pişirme Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
3 Kitap okuma Et kesim teknikleri Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
4 Öğrenci ödev hazırlama Frying pişirme Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
5 Literatür araştırması Kuru pişirme teknikleri Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
6 Literatür araştırması Buharda pişirme teknikleri Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
7 Öğrenci ödev hazırlama Sulu pişirme teknikleri Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
10 Kitap okuma Fırında pişirme teknikleri Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
11 Kitap okuma Kağıtta ve tuzda pişirme teknikleri Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
12 Öğrenci ödev hazırlama Soğuk servis edilen yemekler Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
13 Öğrenci ödev hazırlama Sıcak servis edilen yemekler Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
14 Öğrenci ödev hazırlama Garnitürler Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
15 Kitap okuma Ders tekrarı Uygulama, Tartışma, Soru-cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -