TR EN

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
ASP102 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 2 4 3 6

KAYNAKLAR

Türkan, C. (2000). Uygulamalı Yemek yemek yapma tekniği. Inkilap Kitap Evi, İstanbul.
Gökdemir, A. (2000). Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I-II, Detay Yayıncılık, Ankara.
Eryılmaz, L. (2004). Yemek Pişirme - Teknikleri. Remzi Kitabevi, İstanbul.
Eraslan, N. (2017). Pişirme Yöntemleri, Detay Yayıncılık, Ankara.
Williams, C. (2011). Mutfak Sırları-Dünya Mutfaklarından Tecrübeler-Doğru Araç Gereç Seçimi-Tarifler. NTV Yayınları, İstanbul.