TR EN

WORLD CUISINE AND CULTURES DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS340 WORLD CUISINE AND CULTURES 5 3 3 5

KAYNAKLAR

1- Mehmet Sarıışık (Ed.), Uluslararası Gastronomi, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017. 2- Mehmet Sarıışık (Ed.), Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Detay Yayıncılık, Ankara, 2017. 3- Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan ve Göksel Kemal Girin, Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Detay Yayıncılık, Ankara, 2018. 4- Alan F. Harrison, Gastronomy, New Horizon Books, Sussex, 1982. 5- Julia Abramson,(2007), Food Culture in France, Food Culture around the World, Ken Albala, Series Editor, Greenwood Press, Westport,