TR EN

MENÜ PLANLAMA DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
ASP104 MENÜ PLANLAMA 2 3 2 6

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Beslenmenin temel ilkelerini anlar.
Sunulacak yiyecek içecek hizmetlerini uygular.
Yiyecek içecek hazırlama faaliyetlerinin etkinliğini değerlendirir.
Yiyecek içecek hazırlama işlemleri ve bunların denetimini gerçekleştirir.
Hazırlanacak ürün ve hizmetleri kalite ve sağlık açısından değerlendirir.
Bütün yiyecek içecek hazırlanma aşamalarını uygular.