Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
ASP104 | MENÜ PLANLAMA | 2 | 3 | 2 | 6 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
---|
Beslenmenin temel ilkelerini anlar. |
Sunulacak yiyecek içecek hizmetlerini uygular. |
Yiyecek içecek hazırlama faaliyetlerinin etkinliğini değerlendirir. |
Yiyecek içecek hazırlama işlemleri ve bunların denetimini gerçekleştirir. |
Hazırlanacak ürün ve hizmetleri kalite ve sağlık açısından değerlendirir. |
Bütün yiyecek içecek hazırlanma aşamalarını uygular. |