TOPLU YEMEK SİSTEMLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY325 |
TOPLU YEMEK SİSTEMLERİ |
5 |
3 |
3 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Öğrenci, toplu hizmet veren işletmelerin karşılaşabileceği zorluklarla ilgili rapor çıkarır. |
Öğrenci, bir ziyafet organizasyonunu planlar. |
Öğrenci, toplu bir yemek organizasyonunun nasıl yönetileceğini açıklar. |
Öğrenci, yemek organizasyonlarında hijyen standartlarının nasıl sağlanacağını listeler. |