| GIDALAR VE FONKSIYONLARI |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
71 |
98,61 |
| TÜRK MUTFAĞI VE GELİŞİMİ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
80 |
111,11 |
| GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
72 |
100 |
| YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
80 |
111,11 |
| YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
80 |
111,11 |
| GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR VE YENİ UYGULAMALAR |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
80 |
111,11 |
| GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
80 |
111,11 |
| SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
80 |
111,11 |
| MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ |
3 |
4 |
3 |
4 |
3 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
3 |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
61 |
84,72 |
| İLERİ GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
| ÖZEL GIDALAR |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
1 |
4 |
3 |
2 |
4 |
3 |
4 |
3 |
3 |
5 |
57 |
79,17 |
| TÜRK VE DÜNYA PEYNİRLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
| TOPLAM |
46 |
48 |
45 |
49 |
48 |
46 |
43 |
48 |
47 |
43 |
46 |
46 |
47 |
44 |
46 |
49 |
741 |
1029,17 |