| GIDALAR VE FONKSIYONLARI | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 4 | 5 | 71 | 98,61 | 
                
                            | TÜRK MUTFAĞI VE GELİŞİMİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 80 | 111,11 | 
                
                            | GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 4 | 3 | 5 | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 72 | 100 | 
                
                            | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 80 | 111,11 | 
                
                            | YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 80 | 111,11 | 
                
                            | GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR VE YENİ UYGULAMALAR | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 80 | 111,11 | 
                
                            | GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 80 | 111,11 | 
                
                            | SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 80 | 111,11 | 
                
                            | MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ | 3 | 4 | 3 | 4 | 3 | 5 | 4 | 4 | 5 | 4 | 3 | 4 | 4 | 3 | 4 | 4 | 61 | 84,72 | 
                
                            | İLERİ GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
                
                            | ÖZEL GIDALAR | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 2 | 1 | 4 | 3 | 2 | 4 | 3 | 4 | 3 | 3 | 5 | 57 | 79,17 | 
                
                            | TÜRK VE DÜNYA PEYNİRLERİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
                
                            | TOPLAM | 46 | 48 | 45 | 49 | 48 | 46 | 43 | 48 | 47 | 43 | 46 | 46 | 47 | 44 | 46 | 49 | 741 | 1029,17 |