| 1. YIL | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. YARIYIL | ||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
| EKF199 | EKONOMİNİN TEMELLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
| GSM151 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM153 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM155 | MUTFAK TERMİNOLOJİSİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| GSM157 | PİŞİRME TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 18 | 30 | ||||||
| 1. YIL | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2. YARIYIL | ||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
| GSM152 | BESLENMENİN TEMELLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM154 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| MIY325 | İŞLETMEYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
| SOS118 | FELSEFEYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
| TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 19 | 30 | ||||||
| 2. YIL | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 3. YARIYIL | ||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
| ATA201 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| GSM251 | GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM253 | TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM255 | MENÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM257 | YİYECEK İÇECEK SERVİS TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| ISL221 | AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 15 | 30 | ||||||
| 2. YIL | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 4. YARIYIL | ||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
| ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
| GSM252 | MUTFAK AKIMLARI | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM254 | TÜRK MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| GSM256 | GIDA TASARIMI VE DUYUSAL ANALİZ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| GSM258 | YİYECEK VE İÇECEK İŞLETME YÖNETİMİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 15 | 30 | ||||||
| 3. YIL | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 5. YARIYIL | |||||||||||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| GSM351 | YAZ STAJI I | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||||
| GSM353 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
- |
SERBEST SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 11 | 30 | |||||||||||||||
| 3. YIL | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 6. YARIYIL | |||||||||||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| GSM352 | YAZ STAJI II | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||||
| GSM354 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
- |
SERBEST SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 11 | 30 | |||||||||||||||
| 4. YIL | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 7. YARIYIL | |||||||||||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| GSM451 | YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
| GSM453 | PASTACILIK TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 8 | |||||||||
- |
SERBEST SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SERBEST SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 | |||||||||||||||
| 4. YIL | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 8. YARIYIL | |||||||||||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| GSM452 | MUTFAKTA YENİLİK VE DİJİTAL GASTRONOMİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 | |||||||||
| GSM454 | BİTİRME PROJESİ | - | Türkçe | 0 | 2 | 0 | 1 | 7 | |||||||||
- |
SERBEST SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SERBEST SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 | |||||||||||||||
| Toplam Kredi : 115 , Toplam AKTS : 240 |
|---|