TR EN

Müfredat

1. YIL
1. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I - Türkçe 2 0 0 2 2
GDP157 HİJYEN VE SANİTASYON - Türkçe 2 0 0 2 5
PEP153 PASTACILIK TEKNİKLERİ I - Türkçe 0 4 0 2 6
PEP155 HAMUR TEKNİKLERİ - Türkçe 0 4 0 2 6
PEP157 PATACILIK VE EKMEKCİLİĞE GİRİŞ - Türkçe 3 0 0 3 6
TRD101 TÜRK DİLİ I - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL101 YABANCI DİL I (İNG.) - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 16 30
1. YIL
2. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ASP156 MENÜ PLANLAMA - Türkçe 3 0 0 3 5
ATA202 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II - Türkçe 2 0 0 2 2
GDP154 BESLENME İLKELERİ - Türkçe 3 0 0 3 6
PEP154 PASTACILIK TEKNİKLERİ II - Türkçe 0 4 0 2 4
PEP156 EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I - Türkçe 0 4 0 2 4
PEP158 YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ - Türkçe 0 4 0 2 4
TRD102 TÜRK DİLİ II - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL102 YABANCI DİL II (İNG.) - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 19 30
2. YIL
3. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ASP151 GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ - Türkçe 2 0 0 2 3
MYO299 YAZ STAJI - Türkçe 0 0 0 0 1
PEP251 EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II - Türkçe 0 4 0 2 5
PEP253 ÇİKOLATA SANATI - Türkçe 0 4 0 2 6
- Türkçe 2 0 0 2 3
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 6
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 6
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 12 30
2. YIL
4. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
PEP252 YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI - Türkçe 0 4 0 2 4
PEP254 PASTACILIKTA DEKORASYON - Türkçe 0 4 0 2 5
PEP256 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ - Türkçe 2 0 0 2 6
- Türkçe 2 0 0 2 3
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 6
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 6
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 12 30
Toplam Kredi : 59 , Toplam AKTS : 120