TR EN

YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
PEP256 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 4 2 2 6

Objectives and Contents

Objectives: Bu dersin amacı; yiyecek içecek işletmelerinin planlanmasının ve yönetilmesinin öğretilmesidir.
Content: Bu dersin içeriğinde; yiyecek içecek işletmeleri tanımı, yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması, yiyecek içecek işletmeleri yönetimi, yiyecek içecek işletmelerinde organizasyon yönetim süreci, yiyecek içecek işletmelerinde planlama, menü planlama, yiyecek içecek işletmelerinin tasarımı, yiyecek içecek hizmetlerini pazarlama konuları işlenecektir.